КУРЯЧА ГРУДИНКА «ПІД ШУБОЮ» В ДУХОВЦІ
Вам потребуется
- Курячі грудки (філе) — 1,5 кг.
- Помідори — 2-3 шт.
- Перець солодкий — 1 шт.
- Часник — 5-6 зубчиків.
- Сир — приблизно 250 г (100 г в начинку і 150 для посипання зверху).
- Борошно (для панірування) — 1 стакан.
- Майонез «Провансаль» ТМ «Форес» — 6—7 ст. л.
- Гірчиця — 2 ч. л.
- Зелень свіжа (кріп, петрушка, зелений лук) — за смаком.
- Сіль — за смаком.
- Перець — за смаком.
- Приправи для м'яса (збір) — за смаком.
- Олія рослинна - для смаження.
Способ приготовления
- Обробити курячі грудки на порційні шматочки товщиною 1-1,5 см. Кожен шматочок посолити, поперчити, посипати приправою. Злегка відбити молотком.
- Відбите філе обваляти в борошні з двох сторін.
- У сковороді розігріти олію і обсмажити грудки до легкого золотистого кольору
- Помідори нарізати дрібними кубиками. Перець солодкий нарізати дрібними кубиками. Зелень порубати ножем.
- У підготовлені овочі з зеленню видавити часник. Додати половину натертого на крупній тертці сиру. Посолити за смаком, додати гірчицю і майонез, перемішати.
- Куряче філе викласти на лист (лист), застелений пергаментним папером. Зверху кожного шматочка філе розподілити овочеву шубку.
- Рясно посипати тертим сиром кожен шматочок.
- Запікати курячі грудки в духовці, розігрітій до 200 ° С 15-20 хвилин. Сир повинен розплавитися і підрум'янитися.
Смачного!