КУРЯЧА ГРУДИНКА «ПІД ШУБОЮ» В ДУХОВЦІ
Вам потребуется

  1. Курячі грудки (філе) — 1,5 кг.
  2. Помідори — 2-3 шт.
  3. Перець солодкий — 1 шт.
  4. Часник — 5-6 зубчиків.
  5. Сир — приблизно 250 г (100 г в начинку і 150 для посипання зверху).
  6. Борошно (для панірування) — 1 стакан.
  7. Майонез «Провансаль» ТМ «Форес» — 6—7 ст. л.
  8. Гірчиця — 2 ч. л.
  9. Зелень свіжа (кріп, петрушка, зелений лук) — за смаком.
  10. Сіль — за смаком.
  11. Перець — за смаком.
  12. Приправи для м'яса (збір) — за смаком.
  13. Олія рослинна - для смаження.

Способ приготовления

  1. Обробити курячі грудки на порційні шматочки товщиною 1-1,5 см. Кожен шматочок посолити, поперчити, посипати приправою. Злегка відбити молотком.
  2. Відбите філе обваляти в борошні з двох сторін.
  3. У сковороді розігріти олію і обсмажити грудки до легкого золотистого кольору
  4. Помідори нарізати дрібними кубиками. Перець солодкий нарізати дрібними кубиками. Зелень порубати ножем.
  5. У підготовлені овочі з зеленню видавити часник. Додати половину натертого на крупній тертці сиру. Посолити за смаком, додати гірчицю і майонез, перемішати.
  6. Куряче філе викласти на лист (лист), застелений пергаментним папером. Зверху кожного шматочка філе розподілити овочеву шубку.
  7. Рясно посипати тертим сиром кожен шматочок.
  8. Запікати курячі грудки в духовці, розігрітій до 200 ° С 15-20 хвилин. Сир повинен розплавитися і підрум'янитися.

Смачного!